17 August 2011

Splodge cake - Fingertips (TVIQ)

Hari ni sekolah cuti.. so pagi-pagi aida da bersemangat nak menjalankan project fingertips dia... Alin x tolong pun.. tau2 dah siap jea untuk di masak...

 Nie gambar dari website fingertips yg aida tengok... yg aida buat hasilnya macam kat bawah nie.. jauh teramat sgt rupanya.. mcm mane agaknya aida buat yek  he! he! tapi kena bagi credit kat dia gak coz dpt buat sendiri!  Bravo Aida!


Nak tau kenape cake dia berlubang-lubang cam kawah tu? Ha..! Dia leser kat tray cupcake tu banyak sgt    marjerin! Masa tgh bake, nampak mendidih minyak keliling cake tu..mcm mane agaknya rase cake tu.. kena tanya aida la nanti.. :)