My Precious

My dearest hubby  
Studied ME, sekarang jadi IT programmer lak.. rezeki tu Allah yg kasi. 13 years together, we'd survived many ups and downs. Semoga kasihsayang antara kita semakin utuh sehingga ke akhir hayat. Amin...


Catatan: 04/08/2011

My precious Luqman, very special, mysterious mind Luqman, autistic & hyperactive 10 years old. Hidupnya tak akan lengkap tanpa lappy/ ipad/ galaxy/ iphone/ dsi/ psp or other electronic gadgets! Sejak keluar hospital semalam.. dia dah gali balik toys hotwheels dia.. dan bermula la semua project membina car tracks!

Catatan: 01/03/2010

Luqman...sudah boleh bertolak ansur.. dah faham kalau mak kerja.. maknanya dia da x leh guna laptop mak.. sekarang dia dlm mood monster truck... Luqman ade sifat yg maha misteri.. hanya Allah sahaja yg tahu. X boleh membaca lagi.. tapi dia boleh mencari d internet.. apa yg dia nak.. latest games..blog monster truck.. youtube tok sah cerita la..memang tu yg pertama dia tuju.. rasa x percya bila tgk luqman siap bukak ebay untuk search toys yg dia nak! & dia faham ebay tu tempat apa.. masya Allah... happy bila tgk progress dia..


Catatan: 04/08/2011

My precious Aida. 9 years old girls yg sometimes still in to barbie dolls. Spend most of her time now watching "Finger tips" on TVIQ and "Victorious" on Nickelodeon. Loves korean songs / groups and kacau abg luqman! Photo atas tu, dia baru lepas habis coloring competition kat McD Sec 14, PJ.

Catatan: 1/03/2010

Aida...pelbagai kerenahnya yg kadang2 mencuit hati atau membuatkan saya terfikir.. alahai... tuanya saya... tapi ada masanya.. kesian dia terpaksa sentiasa keluar main untuk mencari kawan-kawan sebab kebosanan di rumah.. tak de adik... ade abg pun.. manjanya macam baby2 jea... selalu dia kata " kalau adik ade adik.. mesti adik kena panggil kakak.. boleh main sesama-sama..." Nak buat macam mana ye.. dah x de rezeki nak ada anak lagi :( .