26 September 2011

Permata hatiku ..... Sabar jea la...

Semalam dgn hari amat la menduga kesabaran...

Disebabkan tak nak buat apa yg alin suruh.. Mengamuk luqman semalam sampai tgn Mak dia nie dia gigit sekuat hati.. bila tunjuk kat dia blh dia kata "Mak Sakit!" sabar jea la.. Nak marah lebih2 bukannya dia faham pun...

Hari ni luqman buat snow! bukan snow ice tu .. Tapi snow bedak.. Dia susun dia punya Hot wheels set pastuh tuang bedak byk2 bak kata luqman " nak malaysia snow!" luqman! Luqman!

Hari nie productive gak la bebudak nie..dpt la satu buku abis luqman baca dgn buat maths sikit tapi mulut bebel jea la...sampaikan baca iqrak pun pun bebel " I hate focus!" Abis kalau x focus mcm mana nak ingat abg ooi! Dah la buat mak dia cam la robot ada suiz kat tengkuk! tau kena alin ckp cam tu? Sbb masa ajar dia ngaji tu, alin sebut dulu dia ikut. Tapi sbb geram mata dia melilau ngan kita sebut lain dia sebut lain, alin diam la.. Blh dia kata "Ha! Broken! No sound! " pastuh dia pegang tengkuk alin, picit2 gaya cam Ada suiz on/off. Pastuh ketuk2 mak. Sebiji cam gaya buat kat radio rosak! Bila alin bunyi, dia suka lak. Pastuh bila senyap lagi, dia buat lagi cam tu..rasa geram pun Ada, kelakar pun ye juga.. Abah dia dah buat muka cam nak tergelak da..Luqman.. luqman. Nasib baikla aida ok.. Lain masa kita cerita Hal Aida yea.. Mengantuk da nie..Ala.. Aircond rosak.. Tido luar lagi la..